Turnaround Traject

Vanuit het belang van alle weggebruikers is het van cruciaal belang dat er nimmer concessies worden gedaan aan de borging van de kwaliteit van het geleverde werk door de vakmensen binnen de schadeherstelbranche. Het doel van het speciaal ontwikkelde turn-around traject voor de autoschadeherstelbedrijven is een duidelijk beeld te krijgen van de (on-)mogelijkheden omdat veel bedrijven nu met de rug tegen de muur staan en niet meer weten wat te doen.

Veilig voertuig, ook ná schadeherstel!

Door het turn-around traject met onze winnende strategie, verschaf je duidelijkheid en verbind je de klant aan de balie ook weer aan je bedrijf. De winnende strategie wordt het nieuwe normaal binnen je organisatie. Je bent weer als vakmensen vanuit het vakmanschap aan het acteren en repareren. 
Je krijgt weer een helder beeld over het doen, en na je eerste behaalde successen met onze winnende strategie speel je weer mee op topniveau! En vergeet niet dat topniveau gespeeld wordt in niet alleen grote autoschadeherstelorganisaties maar ook in middelgrote- en zelfs in de kleinere schadeherstelbedrijven.

Meer impact door praktijkgerichte specialisatie met een unieke werkwijze, speciaal op maat gemaakt voor elk autoschadeherstelbedrijf.
Dé turn-around specialist acteert operationeel, implementeert strategisch, wat gedurende het turnaround traject in deze periode voor de bedrijven waardecreatie en waardecaptatie gaat opleveren.

Gegarandeerde resultaatverbetering!
Samen zorgen we voor gegarandeerde resultaatverbeteringen op dossierniveau.
Onze werkwijze is pragmatisch, no-nonsens, effectief en met een positieve benadering, waarbij je bestaande contracten worden gerespecteerd.
Samen komen we tot begrijpelijke en concrete oplossingen die passen binnen elke individuele autoschadeherstelorganisatie.

Na de start van de implementatie van het turn-around traject volgt de uitvoering in de praktijk.  Je verbindt je bedrijf met de turnaround specialist op het juiste kennisniveau te blijven zodat alles op hoog en onderscheidend niveau blijft draaien binnen je bedrijf.Uiteraard met uitstekende nazorg zodat snel ingespeeld kan worden op veranderingen.

ABSIC Group is aantoonbaar dé specialist op het gebied van turn-around management voor autoschadeherstelbedrijven.

Elke dag langer wachten gaat uiteindelijk ten koste van je resultaten!

Wacht niet langer, maar kom in aktie en neem direct contact met ons op.
Direct contact met dé turn-around specialist Irene Sommeling, +31652762087.