Winnende Strategie

In Excel worden gegevens verzameld en geanalyseerd op niet transparante parameters, waardoor je als autoschadeherstelbedrijf een niet correcte hoek ingedreven wordt betreffende een zuivere beoordeling van je vak. In de loop der jaren is er een onjuist normaal ontstaan, wat niet als correct is te omschrijven.

We weten heel goed wat we kunnen en moeten doen, alleen we doen het niet. Hoe komt dat? We trainen onze vakmensen lam, we weten dus hoe het moet, we kunnen het goed, anders hadden deze vakmensen binnen je bedrijf geen certificaten.
Maar toch doen we het vaak niet!

Samen gaan voor de winnende strategie en hét verschil maken
Houd je vast aan het huidige bedrijfsmodel met alle discrepanties op borging en ontzorging? Of gaan we samen voor de winnende strategie en het verschil maken.
Niet alleen presteren de autoschadeherstelbedrijven die werken met onze winnende strategie beter, maar ze zijn vaak minder direct beïnvloedbaar. Deze bedrijven worden steeds minder afhankelijk van de omstandigheden in de schadeherstelbranche.

Gegarandeerde resultaatverbetering!
Meer resultaat, meer impact door praktijkgerichte specialisatie met een unieke werkwijze, speciaal op maat gemaakt voor elk autoschadeherstelbedrijf. 
Specifieke know-how en expertise waarbij de turnaround specialist je leert hoe te acteren, operationeel en strategisch, waarbij deze specifieke werkwijze in je bedrijf of meerdere van je bedrijven wordt geïmplementeerd en gecontinueerd.

ABSIC Group is aantoonbaar dé specialist op het gebied van turnaround management voor autoschadeherstelbedrijven.

Nu is hét moment!
Wacht niet langer, maar kom in aktie en neem contact met ons op. Elke dag langer wachten gaat uiteindelijk ten koste van je resultaten!